Mode Met een Missie

Bedrijfsgegevens
Mode Met een Missie
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Locatie Arnhem, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Mode Met een Missie is een Nederlands modelabel dat zich kenmerkt door eerlijke mode met een duurzaam karakter. Het label is tien jaar geleden opgericht, door Rietje Compiet en Jacqueline van Lent, met een tweeledig doel. Het in de markt zetten van een kleinschalig, kwalitatief hoogwaardig label en het bieden van een veilige werkomgeving voor vrouwen met een kwetsbare achtergrond.
De collectie wordt gemaakt van rest stoffen van bekende ontwerpers en ontworpen door jonge Nederlandse mode ontwerpers. In ieder kledingstuk is een tweedehands detail verwerkt, dat verwijst naar hergebruik en respect voor onze geschiedenis. Het staat symbool voor onze visie dat mode zowel vernieuwend als nostalgisch kan zijn. Alles verdient een tweede kans. Om die reden verkopen we naast nieuw ook bijzondere secondhand kleding.

Het modelabel is ontworpen door jonge Nederlandse modeontwerpers. Claes Iversen, Sjaak Hullekes, Dagmar Lindeijer en Juno Lefevre werkten aan de collecties. Mode Met een Missie staat voor duurzaamheid en kwaliteit en kan het beste getypeerd worden als sobere chic, refererend aan innerlijke waarden als liefde voor kwaliteit, schoonheid en het verlangen naar een betere samenleving.

Bedrijfspresentatie