Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Now Interact

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)

Over Now Interact

Onze droom is A-merken helpen hun omzet te laten groeien door te kunnen voorspellen welke aankoopintentie een website bezoeker heeft. Zo verhogen we de online conversie, generen we leads voor de verkoopafdeling en wordt het Call Centre een profit centre. We noemen het: Omni Channel Management. We werken onder andere voor Eneco, Ditzo, Centraal Beheer en Tele2.

Natuurlijk zijn we apetrots op zulke prachtige klanten. Maar we willen verder en groeien als kool. Daarom zoeken wij een stagiair die het leuk vindt om de snelle verandering in goede banen te leiden. We bestaan sinds 2010 en de organisatie ademt start-up. Die mentaliteit stralen we uit naar onze klanten en collegae. We hebben kantoren in Stockholm, London en Amsterdam. Binnenkort ook in Duitsland en de USA. Je komt in een omgeving terecht waar wel structuur is, maar de paden nog niet zijn ingeslepen. Er is veel ruimte voor jouw input en die verwachten we ook van je.

Stages bij Now Interact

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.