Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Open Circles Academy

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Bedrijfsomvang Klein (10-49)

Over Open Circles Academy

Open Circles Academy bedrijfsprofiel
Wij helpen ZZP-ers en kleine ondernemers het volle potentieel van hun business waar te maken door middel van trainingen commerciƫle vaardigheden in de vorm van live trainingen en seminars, videocursussen, blogartikelen en ander online materiaal.
Organisatie
Eind jaren '90 startte Nisandeh Neta Open Circles Academy met zijn partner Vered. Het bedrijf werd de snelst groeiende bedrijf in de opleidingenbranche waarbij dezelfde commerciele technieken werden toegepast die worden onderwezen aan onze studenten. Het Open Circles team bestaat uit 12 medewerkers, kantoorhoudend in Amsterdam Zuidpark.
Nisandeh en Vered zijn nog steeds actief als trainers binnen Open Circles Academy. Daarnaast maken wij gebruik van gast sprekers uit binnen- en buitenland, zoals Annemarie van Gaal en Brian Tracy.
Business Bootcamp
Wij overtuigen onze doelgroep van de effectiviteit van onze programma's door hen te laten kennismaken met ons materiaal via gratis trainingen, webinars en online videocursussen.
De Business Bootcamp is onze 'flagship training' een 2 maandelijkse, gratis 2-daagse training commerciƫle vaardigheden waarin we onze doelgroep laten kennismaken met ons materiaal en aanpak. Meer dan 75% van de deelnemers aan de Business Bootcamp komt omdat deze door een bevriende ondernemer is aanbevolen.

Stages bij Open Circles Academy

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.