Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Overweg Olie

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Zakelijke dienstverlening
Stad Raalte

Over Overweg Olie

Overweg Olie is een succesvolle, flexibele, krachtige verkooporganisatie. Wij zijn in al die jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor veel bedrijven, particulieren en overheden. Onze klantenkring splitst zich uit van industrie tot agrarisch, van loon- en grondverzet tot transport en van mechanisatie- tot autobedrijven.

Vraag het onze klanten en ze zullen beamen dat Overweg Olie een no-nonsense bedrijf is dat haar afspraken nakomt. Dat kunnen we garanderen, omdat we veel energie hebben gestoken in ons voorraadbeheer en haar logistieke processen. Een constante en gevarieerde voorraad van Overweg Olie en Kroon Oil, eigen transport gecombineerd met de beste vervoerders van Europa zorgt er voor dat we altijd snel kunnen leveren.

Onze eigen productlijn wordt afgevuld door de Oliebron, een bedrijf met wie we al jaren samenwerken. Het is één van de grootste producenten/specialisten van smeermiddelen in West-Europa met een afzet markt wat de gehele wereld betrekt. Naast onze eigen productlijn zijn we eveneens offical dealer van Kroon-Oil en daardoor het grootste assortiment kwaliteitsproducten onder andere online kunnen aanbieden.

Door onze flexibele, snelle en slimme instelling worden we regelmatig ingeschakeld voor advies over brandstof- en olietanks en we kunnen deze tevens leveren en installeren. Wij zijn goed op de hoogte van de huidige KIWA regelgeving. Maar ook voor een vetspuit, pneumatische oliekar, lekbakken en olie- en brandstoffilters bent u bij ons aan het juiste adres.

Stages bij Overweg Olie

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.