Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Pointed International Limited

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Stad Fotan, Shatin, N.T. Hong Kong

Over Pointed International Limited

Pointed NV is een toonaangevende leverancier van fietsaccessoires en regenkleding voor retail en promotie. Het eigen merk Willex is verkrijgbaar in meer dan duizend fietsenspeciaalzaken in Nederland en België. Willex producten worden in eigen beheer ontwikkeld en staan onder voortdurende controle van erkende laboratoria.
Willex fietstassen zijn oersterk. Of je nu boodschappen gaat doen, een toertocht maakt of naar school of werk rijdt, er is altijd een superhandige en leuke tas die helemaal past bij jouw stijl van fietsen. De veilige reflectie is speels en stoer in het ontwerp verwerkt. De dubbele tassen passen óók op bijna alle elektrische fietsen. Dankzij de slimme gepatenteerde klemhaken monteer je ze zelf gemakkelijk en je hebt er geen gereedschap bij nodig! De enkele tassen klik je snel vast op de fiets en ontgrendel je met één vinger. Vandaar dat we zeggen: Bags for Bikes waar je blij van wordt!".

De merknaam Willex staat synoniem voor hun producten met karakter. De belangrijkste uitgangspunten bij het ontwikkelen de producten staat in de lijn met de belangrijkste kenmerken van de gebruikers. Sterk, robuust en stoer.Het bijzondere karakter van hun producten ligt in de afstemming op het gebruik in de stad en de aansluiting op de unieke wensen van alle mensen die dagelijks samen met hun fiets onderdeel
uitmaken van het stadse verkeer en het stadse leven. Met een Willex kies je voor een hoogwaardige, functionele en stijlvolle product uit een brede range van fietstassen, fietsmanden en fietsaccessoires.

Stages bij Pointed International Limited

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.