Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Regio TV Reclame

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Media & informatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Den Haag

Over Regio TV Reclame

Regio TV Reclame is de reclameverkooporganisatie voor de regionale tv zender regio tv. Naast de verkoop voor de eigen zender, wordt reclame verkocht voor andere zenders en enkele programma’s op landelijke televisie.

Dit werk draait om het steeds vinden van een goede match tussen een sponsor en een televisieprogramma waarmee die sponsor de juiste doelgroep bereikt. Het is een moeilijk en intensief commercieel traject dat enerzijds enig gevoel voor media vergt en daarnaast ook een hardwerkende , vasthoudende commerciële instelling.

De verkoop werkzaamheden komen neer op benaderen van bedrijven die eventueel reclame zouden willen maken of deel zouden willen nemen in een gesponsord programma. Hiervoor wordt als eerste stap informatie verzameld over mogelijke sponsors, daarbij is belangrijk het inschatten van mogelijk aanknopingspunten aan de hand van de doelstelling en doelgroep van sponsor. Dan volgt een eerste benadering via de telefoon, toezenden van documentatie en bespreken daarvan, in sommige gevallen persoonlijke gesprekken met sponsors, maken en presenteren van offertes, onderhandelingen, het afsluiten van contracten en het onderhouden van relaties met klanten.

Stages bij Regio TV Reclame

5 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.