Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Rexel Nederland B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Zoetermeer

Over Rexel Nederland B.V.

Rexel is wereldwijd toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionals. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij de best mogelijke totaaloplossingen en creëren we nieuwe markten. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst.

Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu en die kosten reduceren spelen een prominente rol in ons assortiment. Onze gespecialiseerde teams informeren u graag over de voordelen van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, e-mobility, LED en gebouwautomatisering.

Met 18 vestigingen in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Uw vragen en bestellingen zijn welkom via onze webshop, maar ook per telefoon, of in één van onze shops.

Rexel Group Internationaal

Rexel Nederland B.V. is onderdeel van de Rexel Group. Wereldwijd is de Rexel Group toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 38 landen en telt 2.300 vestigingen waar in totaal ongeveer 30.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2013 een omzet van € 13 miljard. Ongeveer 55% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.

Stages bij Rexel Nederland B.V.

4 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.