Rexel Nederland B.V.

Bedrijfsgegevens
Rexel Nederland B.V.
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Zoetermeer, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Rexel is wereldwijd toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionals. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij de best mogelijke totaaloplossingen en creëren we nieuwe markten. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst.

Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu en die kosten reduceren spelen een prominente rol in ons assortiment. Onze gespecialiseerde teams informeren u graag over de voordelen van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, e-mobility, LED en gebouwautomatisering.

Met 18 vestigingen in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Uw vragen en bestellingen zijn welkom via onze webshop, maar ook per telefoon, of in één van onze shops.

Rexel Group Internationaal

Rexel Nederland B.V. is onderdeel van de Rexel Group. Wereldwijd is de Rexel Group toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 38 landen en telt 2.300 vestigingen waar in totaal ongeveer 30.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2013 een omzet van € 13 miljard. Ongeveer 55% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.

Bedrijfspresentatie