SecureLayers

Bedrijfsgegevens
SecureLayers
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Breda, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Securelayers is waarschijnlijk de meest gespecialiseerde integrator van excellente netwerken en beveiligingssystemen in de Benelux.

onze medewerkers beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van security en beheer. Ze stellen zich voortdurend op de hoogte van de jongste technologische inzichten. Met grote toewijding ontwikkelen zij door-en-door veilige ICT oplossingen waar gebruiksvriendelijke monitor- en analysesystemen geïntegreerd deel van uitmaken.

Onze producten en diensten zijn van excellente kwaliteit. We leveren steeds weer flexibele systemen die we dusdanig implementeren dat ze in geval van veranderende wensen eenvoudig te wijzigen zijn. Doordat wij niet alleen producten leveren, maar ze ook optimaal beheren, kunt u zich in alle vrijheid focussen op uw eigen business.

onze opdrachtgevers (actief in middelgrote MKB bedrijven en in de Enterprise markt) kunnen - voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - blind vertrouwen op onze excellente oplossingen inclusief ons hoge ondersteuningsniveau. Met als concrete resultante: continuïteit en beheersbaarheid van hun bedrijfsconnectiviteit.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.