Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij True Legends

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over True Legends

Wie en wat is TrueLegends?
IT is de drijvende kracht achter elke ambitieuze organisatie. Technologische innovaties maken resultaten mogelijk die gisteren nog ondenkbaar waren. De potentie van IT om de wereld te veranderen is groter dan ooit. De grootste gamechanging innovaties op IT-gebied van de afgelopen jaren komen bijna zonder uitzondering van jonge, ambitieuze, business-minded IT-professionals. En vooral van high-potentials die pragmatisch kunnen denken, business processen kunnen overzien en weten hoe ze moeten omgaan met de uiteenlopende behoeften van stakeholders in een organisatie. Deze combinatie van kennis, inzicht en diplomatiek maakt de IT’ers van TrueLegends de leiders van morgen. Het zijn de gedreven mensen van TrueLegends die niet alleen resultaten boeken, maar ook teams nieuwe kracht geven en inspireren met hun tomeloze energie. Waar TrueLegends rondlopen, voegen ze enorme, tastbare waarde toe. Een missie die in ons bloed zit en waar we trots op zijn. Met onze passie, kennis en skills maken we het verschil in markt waar prima de norm is geworden.

TrueLegends biedt organisaties en overheden de mensen om snel resultaat te boeken op het snijvlak van business en IT. Dat doen we in de vakgebieden Business Information Management, Development & Operations en Projectmanagement. Onze jonge, hoogopgeleide IT-professionals behoren tot de top 15% van afgestudeerd Nederland en worden bij ons verder opgeleid in een specialistisch IT-traineeship van één tot twee jaar. Onze mensen kenmerken zich door hun hoogwaardige IT-kennis, frisse blik, positieve energie en enorme drive om de wereld door IT te veranderen.

Stages bij True Legends

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.