Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij VEGE Benelux B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Overige
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Spijkenisse

Over VEGE Benelux B.V.

VEGE is een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van gereviseerde benzine- en dieselmotoren. Ook bieden wij gereviseerde en nieuwe cilinderkoppen, turbo's, handgeschakelde versnellingsbakken, diesel injectie pompen, common rail pompen & injectoren.

Met haar geavanceerde en efficiƫnte productieproces, ondersteund door meer dan 75 jaar ervaring, is VEGE in staat om gereviseerde motoren en onderdelen te voorzien van een niveau van kwaliteit dat gelijk is aan die van de nieuwe OEM-producten tegen zeer concurrerende prijzen.

De wereld van de motoren is continue aan het veranderen en autofabrikanten vervangen motortypes sneller dan ooit tevoren; onze afdeling Engineering is voortdurend nieuwe modellen aan het ontwikkelen en aan te introduceren. Beschikbaarheid is de sleutel en met de klant in het achterhoofd kiest VEGE ervoor geselecteerde partners te gebruiken om aan de enorme vraag naar het aantal onderdeelnummers op de markt te kunnen voldoen.

Stages bij VEGE Benelux B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.