Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Van Rennes

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Techniek / Engineering
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Klaaswaal

Over Van Rennes

Van Rennes is, met Elektrotechniek, Installatietechniek en Industrial Automation, gespecialiseerd in het in eigen beheer en in multidisciplinair verband realiseren van complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties alsmede het automatiseren van productieprocessen, het produceren van schakelpanelen, loodgieterswerkzaamheden en dakbedekking. De diensten richten zich zowel op de zakelijke markt, overheid als consumenten in woningbouw, utiliteitsbouw, zorgsector en industriële omgeving.

Wij bieden het gehele proces van initiëringfase met advies, ontwerp en engineering tot realisatie met projectmanagement en nazorg, onderhoud en inspecties. Voor onze klanten betekent dit dat er slechts één aanspreekpunt is voor het gehele traject. Door deze integrale aanpak ontzorgen we onze klanten. Daarnaast is de service en nazorg in goede handen bij onze eigen servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Stages bij Van Rennes

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.