Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij HSWS BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)

Over HSWS BV

Weppster (onderdeel van HSWS BV) kent zijn oorsprong al sinds 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van internetsites/websites en webbased software met ons eigen Content Management Systeem (CMS).

We streven naar websites die toegankelijk zijn voor iedereen en op ieder platform. Daarom bouwen we tegenwoordig voornamelijk nog Responsive Websites die zich aanpassen aan het apparaat waarop de website of webshop wordt bekeken, dus ook tablets en mobiele telefoons!

Door onze brede vakkennis en nauwe samenwerking met diverse partners kunnen we een totaaloplossing bieden voor online media, van concept tot website, inclusief vormgeving, webdesign, interactieve modules en online marketing.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Almelo, Hengelo, Enschede (Twente, Overijssel), maar ook steeds meer landelijk, voornamelijk met webshops/internetwinkels voor onze relaties en voor ons zusterbedrijf Hoppa! Shops. dat exploiteert tientallen webshops op het gebied van Wonen, Tuin, Kids & Speelgoed.

Stages bij HSWS BV

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.