X-Systems

Bedrijfsgegevens
X-Systems
Branche Automatisering en ICT
Locatie Den Haag, Nederland
Bedrijfsomschrijving

X-SYSTEMS is een Mobile & IoT Security-bedrijf uit Nederland, gevestigd in Den Haag en Eindhoven en richt zich volledig op (critical infrastructure) end-to-end en (high assurance) end-point informatie- en communicatie beveiliging.

X-SYSTEMS heeft een uitzonderlijke gespecialiseerde expertise ontwikkeld op het gebied van mobiele en IoT-beveiliging met hoge betrouwbaarheid, en biedt zowel real-time fysieke als cyber beveiligingsoplossingen.

X-Systems is een Secure Mobile IoT start-up die zich richt op beveiligde mobiele oplossingen van software tot hardware. Met name nu IoT (Internet of Things) steeds belangrijker worden voor onze samenleving wordt de beveiliging van IoT apparaten ook steeds omvangrijker.
Afgelopen twee jaar heeft X-Systems een aantal unieke software- en communicatieapplicaties ontwikkeld welke eenvoudig implementeerbaar zijn voor bedrijven en overheden.

Tevens biedt X-Systems ook eigen beveiligde terminals (smartphones en tablets) welke als IoT product gebruikt kunnen worden binnen ieder type organisatie.

X-Systems is een groeiende start-up en heeft met haar diensten en producten een uniek selling point; een secure & encrypted product welke iedere onderneming en organisatie vandaag de dag nodig heeft om haar informatie optimaal te beschermen en veilig te stellen.

Bedrijfspresentatie