Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Zorgsaam

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Apeldoorn

Over Zorgsaam

Zorgsaam is van oudsher een Kruisvereniging. Vroeger moest men lid zijn van een kruisvereniging om zorg te kunnen krijgen en hulpmiddelen te lenen. Vanaf de eind jaren 70 heeft de overheid dit samengevoegd in de ANWB (nu de Zorgverzekeringswet). Iedere Nederlander heeft recht op dezelfde zorg en hulpmiddelen via de zorgverzekering.

Lid zijn van een Kruisvereniging is dus niet meer verplicht en niet meer vanzelfsprekend. Kruisvereniging Zorgsaam heeft desondanks ruim 25.000 leden in het werkgebied Apeldoorn-Epe-Heerde-Hattem-Voorst-Brummen. Zorgsaam staat haar leden bij op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn. Dit doet zij door middel van het productenaanbod in de Zorgsaam Winkel (thuiszorgwinkel), diverse diensten aan huis die worden uitgevoerd door ruim 100 dienstverleners en collectieve kortingen bij partners. Leden hebben altijd een streepje voor!

En dat is ook het belangrijkste uitgangspunt bij Zorgaam; de klant (=het lid)! Klantvriendelijkheid en service worden ook zeer goed gewaardeerd ( imago onderzoek studenten HAN juni 2015). En dit willen we graag ook online vertellen en laten zien.

Stages bij Zorgsaam

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.