Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij coster diamonds

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Horeca en toerisme en reizen
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Amsterdam

Over coster diamonds

Coster Diamonds is de oudste nog operationele diamantfabriek in de wereld. Al eeuwenlang werden vele beroemde diamanten in Amsterdam geslepen, zoals de Cullinan, de grootste diamant ooit gevonden en de Koh-I-Noor. Deze schitterende Koh-I-Noor of “Berg van Licht”, een blauw-witte diamant, die behoort tot de Britse kroonjuwelen, werd herslepen door Coster Diamonds, net zoals de Dresden diamant, een appelgroene diamant, die behoort tot de kroonjuwelen van Saksen.

Een replica van de kroon van Koningin Mary met daarin de Koh-I-Noor is te zien in de slijperij van Coster Diamonds.
Ieder jaar bezoeken circa 400.000 toeristen, die geïnteresseerd zijn in het fascinerende vakmanschap en de schoonheid van Coster’s handgemaakte producten en onze slijperij. Ter plaatse geven wij rondleidingen in meer dan 25 talen, waaronder vele Aziatische. Iedereen wordt in zijn of haar eigen taal uitleg gegeven over de bewerking van een ruwe diamant tot een schitterend geslepen kleinood. Na de tour kunnen bezoekers onze juwelen aanschouwen in onze showrooms. Wij hebben een uitgebreide collectie losse en gezette diamanten en één van de grootste diamanten juwelen collecties in Europa. Alle diamanten worden verkocht tegen de scherpste prijzen met een garantie en vaak ook met een certificaat van het Gemological Institute of America (overkoepelende internationale organisatie van edelstenen) of van de High Council. Alle aankopen vallen onder de Tax Free Shopping richtlijnen voor niet Europese Unie inwoners. Tevens hebben we een Giftshop met een aanzienlijke collectie souvenirs en horloges. Coster Diamonds ligt aan het Museumplein, dichtbij het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Er werken ongeveer 150 man bij ons met allerlei verschillende nationaliteiten en ethniciteiten. Ook al zul je in je directe omgeving gewoon nederlands spreken is de voertaal in het algemeen engels.

Stages bij coster diamonds

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.