Stage Marketing bij dit bedrijf - met focus op Social Media

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Marketing
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 per maand
Taakomschrijving

"Voor creatieve vrijheid ben je bij dit bedrijf op het juiste adres. Ik mocht mij namelijk bezighouden met de boeiende wereld van Social Media. Zo kreeg ik de verantwoordelijkheid om posts en story’s te creëren voor de dit bedrijf socials” - Imane (MKT stagiair bij dit bedrijf)

Wil jij meer leren over Marketing en meewerken aan de groei van dit bedrijf, het nummer 1 merk in babyproducten? Lees dan snel verder. Wij bieden jou een veelzijdige stageplaats met veel verantwoordelijkheden! Een perfecte meewerkstage om te kijken waar jouw sterke kanten liggen en waar je verder in wilt ontwikkelen in de toekomst! Durf jij het aan?

Functieomschrijving

Als Marketing stagiair ben je écht onderdeel van het Marketing & Design team. Samen hebben we een belangrijke taak: het positioneren van dit bedrijf in de (internationale) markt. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het bedenken van content voor Social Media en de follow-up, het versturen van mooie VIP pakketten, het bedenken van leuke prijsvragen en het selecteren van brandreps. Ook bied je ondersteuning tijdens foto- en videoshoots om onze producten zo goed mogelijk op beeld vast te leggen. Je maakt plannen voor leuke samenwerkingen met influencers en je draagt je steentje bij om (nieuwe) producten via verschillende dit bedrijf kanalen onder de aandacht te brengen. Dit hoef je allemaal niet al te kunnen, je collega’s helpen je uiteraard hiermee!

Kortom; een veelzijdige en creatieve stageplek met veel verantwoordelijkheden! 

Word je enthousiast van deze stageplaats? Dan is dit misschien jouw kans om mee te werken aan het succes van dit bedrijf!

Werkzaamheden

 • Ondersteunen en meewerken in het Marketing & Design team gericht op de Marketing.
 • Het bijhouden van de dit bedrijf socials, de content verzorgen en de follow up.
 • Het bedenken en uitrollen van prijsvragen en samenwerkingen, van idee tot uitvoering.
 • Schrijven van pakkende teksten voor productlanceringen.

Gewenste profiel

 • Je volgt een HBO-opleiding (2de , 3de of 4de jaars), bij voorkeur een opleiding op het gebied van Marketing, Communicatie
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt passie voor Marketing en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je weet alle ins en outs van Social Media.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in een straal van maximaal 40 km van Bilthoven.

Wat bieden wij

We bieden ruimte om te leren door te doen, je hoeft niet alles al te kunnen. We stimuleren het aandragen van eigen initiatieven en het uitvoeren hiervan. We houden van creativiteit en out of the box ideeën. Uiteraard krijg je een stagevergoeding. Deze bedraagt € 400,--p/m. Ons kantoor ligt op loopafstand van het treinstation in Bilthoven en is eenvoudig te bereiken. Daarnaast houden we rekening met een eventuele opdracht vanuit je studie.

Wil je aan de slag bij Difrax?

Ben je enthousiast en wil je bij Difrax aan de slag? Stuur dan je motivatie en CV naar maryvonne@difrax.com o.v.v. “Stage Marketing - met focus op Social Media”.

Ook bij onze E-commerce afdeling en de Design afdeling hebben we leuke stageplekken. Wie weet voor een mede-student? Neem gerust contact op voor meer info!

Difrax

Difrax is het Nederlandse A-merk in babyproducten en is marktleider in babyflessen en fopspenen. Met innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, peuters en ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Difrax heeft de ambitie om haar positie internationaal uit te breiden. Dat doen we met een klein, hecht team van ongeveer 30 medewerkers. Onze kernwaarden: Wij zijn persoonlijk en hartelijk, we hebben een CAN DO mentaliteit en we hebben een passie om het verschil te maken!

https://www.youtube.com/watch?v=69W4RZP4Nr4

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Difrax

Difrax

Difrax
Difrax is het Nederlandse A-merk in babyproducten en is marktleider in babyflessen en fopspenen. Met innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, peuters en ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Difrax staat voor A little help! Difrax heeft de ambitie om haar positie internationaal uit te breiden. Dat doen we met een klein, hecht team van ongeveer 25 medewerkers. Onze kernwaarden zijn: Wij zijn persoonlijk en hartelijk, we hebben een CAN DO mentaliteit en we hebben een passie om het verschil te maken!