Meewerkstage marketing en communicatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stage marketing en communicatie
 • Wanneer
  September 2024 20 - 20 weken 32 - 36 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 300 - € 550 per maand
  HBO:     € 450,- per maand WO:       € 550,- per maand
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe studenten om onze projecten en opdrachten tot een mooi einde te brengen! Wij vinden het belangrijk om jou de optimale plek en begeleiding te bieden en persoonlijke ontwikkeling staat naast de inhoudelijke opdracht dan ook voorop!

Al onze openstaande stageplaatsen kun je terugvinden op \<…/vacatures>. Wij raden je aan om via onze vacaturepagina te solliciteren. Staat er geen geschikte stageplaats voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie naar \<…> zodat wij intern kunnen kijken of er een stageplaats gecreëerd kan worden.

Werkzaamheden

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek op het gebied van marketing en communicatie binnen onze dynamische omgeving van internationaal ondernemen? Lees dan snel verder!

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om mee te werken en mee te kijken bij een afdeling die in de meest brede zin van het woord betrokken is bij de Internationale Handel van onze ledenbedrijven. Je werkt intensief samen met de senior marketeer en de collega’s van Online Media, zodat je niet alleen de kans krijgt om je opdracht vanuit je school met positief resultaat af te ronden maar ook om (meer) praktijkervaring op te doen.

Wat kun je allemaal bij ons leren? Eigenlijk heel veel. Je brengt de theorie in de praktijk en leert welke schrijfstijlen bedrijven nu echt aanspreken en enthousiasmeren om deel te nemen aan bijvoorbeeld Webinars. In samenwerking met Sales ga je heel gericht acties uitzetten om leads op te volgen en om te zetten naar daadwerkelijke resultaten. Daarnaast maak je berichten voor LinkedIn die bijdragen aan de juiste positionering van dit bedrijf in de markt en je selecteert en plaatst artikelen voor onze kennisnieuwsbrief die aansluiten bij de actualiteit en bij onze strategische speerpunten. We kunnen nog veel meer mogelijkheden opnoemen, maar misschien heb jij ook nog competenties of vaardigheden die je bij ons verder wilt ontwikkelen of projecten waar je graag een keer in meekijkt.  

Je wordt een actief onderdeel van een dynamische en actief team, waarbij je ook deelneemt aan verschillende overleggen en we horen graag wat jouw mening is over de verschillende projecten en activiteiten.

Meer weten? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor om een keer verder te praten over de mogelijkheden.

Gewenste profiel

 • Je volgt een hbo- of universitaire studie in de richting van commerciële economie, marketing en communicatie, international business of een vergelijkbare variant;
 • Je bent communicatief vaardig, initiatief nemend en bezit over een gezonde dosis humor;
 • Je bent 3 á 4 dagen per week beschikbaar om stage te lopen, met optie voor 5 dagen (duur stage is bespreekbaar);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en een ‘vlotte en creatieve pen’.

Wat bieden wij

 • Een flexibele en uitdagende stageplaats met verantwoordelijkheid;
 • Ruimte voor eigen initatief;
 • Goede coaching en begeleiding door jouw ervaren collega’s;
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal;
 • Werkdagen van 7,5 uur per dag;
 • Stagevergoeding tussen de € 450,- (hbo) en € 550,- (wo) bruto per maand.

Wil jij ons team versterken?

Ga naar onze website https://www.evofenedex.nl/vacatures voor ons actuele overzicht. Je kunt ons jouw CV en motivatiebrief insturen, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij bij ons team willen toevoegen.

We kijken uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

evofenedex

evofenedex

Wij zijn evofenedex. Wij verbeteren de logistiek en de export van Nederlandse bedrijven. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs met kennis van en ervaring met alle aspecten van logistiek en internationaal ondernemen. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn en slimmer vervoer tot goede opslag van gevaarlijke stoffen en meer export.