Commerciƫle Stage (Rotterdam Centrum)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair
 • Wanneer
  Ingetrokken 20 - 30 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  ā‚¬ 400 - ā‚¬ 500 per maand
  De vergoeding is bruto. Daarnaast draai je meteen mee in de bonusstructuur binnen ons bedrijf.
Taakomschrijving

Word jij door je vrienden omschreven als commercieel en sociaal? Ben jij enthousiast over het bedrijfsleven en wil je stappen zetten in een pure commerciƫle organisatie? Kom dan een sales stage lopen bij dit bedrijf.

dit bedrijf is een jonge en frisse onderneming in het hart van Rotterdam. Vanuit ons kantoor aan de Admiraliteitskade zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Het team van dit bedrijf heeft een ondernemende geest en er heerst een open en informele cultuur! We houden van korte lijntjes en snelle communicatie. Verder gaan we Ć©Ć©n keer per jaar met z'n allen op vakantie naar het buitenland, organiseren we verschillende leuke uitjes en zijn er mooie bonussen te verdienen!

Werkzaamheden

Als commerciĆ«leĀ stagiair bij dit bedrijfĀ zijn er verschillende mogelijkheden. Wij zijn een werving- en selectiebureau dat altijd zoekende is naar de juiste kandidaat voor onze klanten. Wij begeven ons in de duurzame technische markt, denk hierbij aan warmtepompen en andere vormen van duurzame energietechniek. Dat is een hot-item momenteel en dus liggen er veel commerciĆ«le kansen. Wij zijn actief bezig om onze markt te vergroten en daar kun je een grote rol in spelen. Denk aan acquisitie, , bedrijfskundige processen, marktonderzoek, marketingvraagstukken,Ā klanttevredenheidsonderzoeken en nog veel meer. We zijn een jonge en dynamische organisatie, dus er zijn heel veel onderzoeksmogelijkheden.

Daarnaast kun je in het meewerkgedeelte van je stage kennis maken met de wereld van recruitment. Hoe komen wij als bedrijf uit bij de juiste kandidaat? Hoe spreek je die vervolgens aan en win je deze kandidaat voor je? Dit is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Daarin kun je meedraaien in onze bonusstructuur en bovenop je stagevoergoeding nog flink wat geld bijverdienen. Win-win dus!

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een open, informele en ondernemende cultuur. Je bent mensgericht, commercieel ingesteld en sociaal. Targets motiveren je en je hebt een intrinsieke drive om succesvol te zijn. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je bent proactief en communicatief vaardig. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder:

 • Je volgt een HBO opleiding;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij

Een dynamische stage binnen familiaire sfeer op een toplocatie, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons wordt hardwerken gecombineerd met gezellige borrels en (internationale) uitjes. Verder:

 • Een mooi stagevergoeding (max ā‚¬ 500,-) ;
 • Bonusregeling in het meewerken;
 • Alle ruimte om aan jouw stage opdracht(en) te werken.

Enthousiast?
Solliciteer en kom langs voor een kopje koffie! Voor vragen over de functie kan je contact op nemen met Emiel Tetteroo via 0642521088 of stuur een mail naar emiel@klimaatwerkt.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Klimaatwerkt B.V.

Klimaatwerkt B.V.

Wij zijn Klimaatwerkt. HĆ©t werving- en selectiebureau voor een carriĆØre in de klimaattechniek. Onze kracht: het combineren van onze ervaring in de arbeidsbemiddeling met ons netwerk in de koel- en klimaattechniek. Wij werken voor grote merken zoals Samsung, LG, Panasonic en Mitshubishi.