Meewerkstage ICT beschikbaar in Zeist!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Backoffice
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Zie salaris opmerking
  Wij bieden een stageplek tegen een vergoeding van € 425,- per maand op basis van 36 uur per week.
Taakomschrijving

Als je van veelzijdig en servicegericht werk houdt, val je als stagiair Backoffice bij dit bedrijf echt met je neus in de boter! Er komt namelijk een hoop kijken binnen de dit bedrijf en zo krijg je meteen een goed beeld van de diversiteit aan taken. Als stagiair loop je mee met de verschillende onderdelen binnen de backoffice.

Werkzaamheden

Collega's komen met vragen binnen bij de servicedesk die jij met je collega's probeert op te lossen. Je ondersteunt, samen met je collega’s, de organisatie om zo goed mogelijk digitaal te kunnen werken. Het werkveld is behoorlijk breed! Van het aanmaken en afvoeren van gebruikers accounts tot het vervangen van hardware. Van password resets tot het verhelpen van een wifi storing, het komt allemaal voorbij.

Gewenste profiel

We zijn hiervoor op zoek naar een enthousiaste MBO-niveau 3 of 4 stagiair ICT die een meewerkstage wil volgen vanaf september 2024. Wij bieden een stageplek met veel zelfstandigheid waarin je de mogelijkheid krijgt om praktijkervaring op te doen binnen een grote complexe organisatie. Je werkt in het team van de Servicedesk en wordt goed begeleid door een ervaren collega. Op den duur ga je zelfstandig aan de slag met het afhandelen van vragen en meldingen met betrekking tot werkplek ondersteuning en telefonie. Je verstrekt informatie, registreert meldingen en verhelpt storingen.

Verder:

 • Ben je bezig met een mbo 3 of 4 opleiding richting ICT;
 • Laptops, printers, dockingstation, routers, wi-fi, Windows, monitoren, VPN: Dit is wat je wil leren en misschien kunnen wij wel iets van jou leren?
 • Ben je pro-actief, communicatief sterk en denk je vooral in mogelijkheden en hoe iets wel kan. En doe je dit alles ook nog met een hoop energie en enthousiasme dan ben jij onze stagiair!

Wat bieden wij

Wij bieden een stageplek tegen een vergoeding van € 425,- per maand op basis van 36 uur per week. De werkzaamheden zijn divers en wij hebben een losse en collegiale sfeer. Je kunt rekenen op de juiste begeleiding en een gezellig team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Zeist, Nederland