MBO stage Customer Care VLB op Strijp-S in Eindhoven!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Customer Care
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

De dit bedrijf neemt het regelen van de vaste lasten uit handen. Hierbij kun je denken aan schadeverzekeringen, energie, de zorgverzekering, internet et cetera. Het is belangrijk om actief je vaste lasten te regelen, want anders betaal je teveel. Echter veel huishoudens hebben hier geen zin tijd of motivatie voor. De dit bedrijf neemt het regelen van de vaste lasten uit handen.

Vind jij het leuk om klanten te adviseren en het regelen van vaste lasten uit handen te nemen? Dan is deze stageplek iets voor jou!

Werkzaamheden

De student gaat mee lopen op de klantenservice en helpen met allerlei verschillende taken zoals:

 • Klanten adviseren over hun vaste lasten
 • E-mail en chat beantwoordem
 • Administrative taken
 • Adviseur Schadeverzekeringen ondersteunen

Over ons!

De Vastelastenbond werd in 2004 opgericht door Dirk-Jan Wolfert en Dennis van Druten. In dat jaar werd de energiemarkt geliberaliseerd en dat vormde het startschot voor hét onafhankelijke consumentencollectief voor vaste lasten.

In de begindagen draaide het bij de Vastelastenbond voornamelijk om het vergelijken en controleren van energieleveranciers. De liberalisering van de energiemarkt moest zorgen voor lagere energietarieven en betere serivce. Al snel bleek echter dat de energieleveranciers grote moeite hadden om hun klantenadministratie en informatievoorziening op orde te krijgen en te houden. Dit leverde veel klachten en onduidelijkheid op, waardoor de beoogde marktwerking niet van de grond kwam. In deze onzekere periode bood de Vastelastenbond een helpende hand met collectieve afspraken, gedegen onderzoek en het oplossen van problemen van consumenten.

Het doel van de Vastelastenbond anno nu is nog steeds om consumenten te beschermen tegen te hoge vaste lasten en ze ter zijde te staan in onzekere tijden. Naast de energierekening geldt dat bijvoorbeeld ook voor (schade)verzekeringen en de hypotheek. Het zijn elke maand de grootste uitgaven, maar we besteden er relatief weinig tijd aan. Het uitzoeken van de meest voordelige aanbieder of de polis met de beste dekking is een lastige en tijdrovend karwei, maar het kan flinke besparingen opleveren. Om te voorkomen dat huishoudens te veel betalen, neemt de Vastelastenbond hen het regelen van de vaste lasten graag uit handen. Na al die jaren nog steeds geheel onafhankelijk en altijd met het belang van de consument voorop.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Vastelastenbond

Vastelastenbond

Het eerste consumenten- collectief van Nederland
De Vastelastenbond werd in 2004 opgericht door Dirk-Jan Wolfert en Dennis van Druten. In dat jaar werd de energiemarkt geliberaliseerd en dat vormde het startschot voor hét onafhankelijke consumentencollectief voor vaste lasten.