Stage events & facility bij dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Events & Facility
  • Wanneer
    Oktober 2024 10 - 26 weken 20 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Laat ons je meenemen op een typische dag in dit bedrijf. Het is vroeg in de ochtend en ons mooie bedrijfsverzamelpand stroomt langzaam vol met communityleden. Daar zijn er meer dan 1200 van, dus al snel vind je huurders in de keukens, de lounges, de belhokjes en de meetingrooms. Ons team is het aanspreekpunt voor al deze gezichten. Dat betekent een praatje hier en een praatje daar, maar ook het omzetten van alle input in acties. Ondertussen is op de achtergrond het onderhoudsteam aan het werk, nemen de eerste gasten plaats op de terrassen in de expeditiestraat, rijden de bezorgers af en aan en vindt er zo nu en dan een rondleiding voor scholen, of pers plaats. Het gebouw is namelijk een rijksmonument en met z’n 70+ jaar een icoon in de stad. Ons team houdt zich dagelijks van ‘s ochtends vroeg tot ‘s middags laat met veel liefde bezig met het reilen en zeilen van dit bedrijf. Tof als jij daar onderdeel van wordt!

Werkzaamheden

Werkzaamheden Er is altijd veel te doen bij dit bedrijf, maar wat verwachten we precies van een stagiair events & facility? Simpel: je ondersteunt Ruth, onze senior events & facility coördinator, in al haar taken.

Events Bij ons hebben we diverse ruimtes waar kleine tot middelgrote events kunnenplaatsvinden, met als kers op de taart onze Van Tijen Event Space. Deze ruimte, met prachtig uitzicht over de stad Rotterdam, is favoriet voor meetings en borrels. Op een typische werkdag doe je er alles aan om deze event space zo goed mogelijk in de markt te zetten, maak je offertes op, zorg je dat de catering geregeld wordt, de ruimte klaar staat voor de gasten, de beveiliging is geboekt, de schoonmaak is ingepland en de factuur de deur uit gaat. Kortom: van het eerste klantcontact tot het moment dat je persoonlijk het _thank you_-kaartje op de bus doet zijn onze gasten jouw zorg.

Facility Het gebouw, de gemeenschappelijke ruimtes, onze community, allemaal verdienen ze dagelijks aandacht. Daarom lopen Ruth en jij minstens een keer per week een grote ronde door het gebouw om te checken of alles er nog goed bij staat, melden jullie schades aan het onderhoudsteam en zorgen jullie dat de keuken is voorzien van de dagelijkse benodigdheden. Achter de schermen vul je de voorraden aan en houd je je bezig met allerlei zaken om ons mooie monument netjes op orde houden en allerlei leuks om werken bij ons elke dag weer tot een feest te maken voor ons en onze huurders.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Rotterdam, Nederland