Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Lancering Stagebank Amsterdam: 29 september

Nieuws geplaatst door Alexandra van der Vliet, 27 September 2006 01:40, vertoningen: 948

Stageplaza lanceert op 29 september haar nieuwe maatschappelijke initiatief Stagebank Amsterdam in de Heineken Music Hall. De stagebank richt zich speciaal op bedrijven en studenten uit de regio Amsterdam. Stagebank Amsterdam wil zo de Amsterdamse markt in contact brengen met het regionaal talent.

Stagebankamsterdam.nl wordt op 29 september in de Heineken Music Hall gelanceerd tijdens de Werkmarkt Amsterdam 2006. De werkmarkt, waar leerbanen en stages centraal staan, wordt geopend door burgemeester Cohen.

Stagebank Amsterdam is een regionale portal gericht op stages en afstudeeropdrachten. Via deze website brengen bedrijven hun stagevacatures onder de aandacht van Amsterdamse studenten. Voor beide partijen is de website een uitkomst omdat studenten en bedrijven uit de regio Amsterdam elkaar op één plek kunnen ontmoeten.

Het tekort aan stageplaatsen vormt een groot probleem voor studenten en opleidingen. Volgens de Socialistische Partij zijn er zelfs al opleidingen die studenten weigeren omdat er geen stageplaatsen zijn. Zelfs in de troonrede wordt het belang van voldoende stageplaatsen genoemd. Stagebank Amsterdam zet een stap in de goede richting om dit maatschappelijk probleem op te lossen.

Meer informatie? www.stagebankamsterdam.nl

Bron: Stageplaza.nl

Nieuwsbrief

Zoek: