Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Nationaal Stageonderzoek 2006

Nieuws geplaatst door Rogier Kind, 3 April 2007 01:40, vertoningen: 973

Het Nationaal Stageonderzoek 2006 is gehouden om de tevredenheid vast te stellen van de Nederlandse arbeidsmarkt over de kwaliteit van stagiairs en de aspecten rond dit onderwerp.

Het Nationaal Stageonderzoek 2006 is gehouden om de tevredenheid vast te stellen van de Nederlandse arbeidsmarkt, over de kwaliteit van stagiairs en de aspecten rond dit onderwerp. Hierdoor is er inzicht gekregen in de motieven van werkgevers om wel of geen stagiairs aan te nemen en kunnen er extra stageplekken gecreëerd worden door werkgevers op de juiste manier te stimuleren.

Het onderzoek is gehouden via een online vragenlijst. Voor het eerst is de online vragenlijst niet alleen verspreid onder de bedrijven uit de database van Stageplaza maar ook naar bedrijven buiten de database van Stageplaza. De enquête bestaat in totaal uit 52 vragen, waarvan 42 multiple-choice en 10 open vragen. In het onderzoek vindt u een overzicht van de enquête en de resultaten. In dit rapport vindt u de belangrijkste resultaten en conclusies van het Nationaal Stageonderzoek 2006 gehouden onder bedrijven.

Download het rapport: Nationaal Stageonderzoek 2006

Nieuwsbrief

Zoek: