Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Nederlandse Summer School groter dan Cambridge

Nieuws geplaatst door Bregje Rooijendijk, 25 Juli 2008 16:14, vertoningen: 633

Deze zomer zullen ruim 1300 studenten meer dan tachtig landen vertegenwoordigen in de Summer School in Utrecht. Daarmee is deze school groter dan Cambridge. Afgelopen zondag werd de Summer School officieel geopend.

Koninklijk ontvangst

De ex van prinses Irene, prins Carlos Hugo de Bourbon-Parma, verzorgde de verwelkoming van de studenten. De prins zal deze zomer drie seminars geven aan de Summer School. De opening vond plaats in het academiegebouw van de universiteit. Ook loco-burgemeester Harrie Bosch en Yvonne van Rooij, voorzitter van het college van bestuur, hielden hier een speech.

Grenzeloos

Deze 21ste editie van Utrecht Summer School bevat meer keuzemogelijkheden dan ooit tevoren. De studenten hebben de keuze uit meer dan 60 verschillende cursusprogramma's. Het extensieve programma bestaat uit een groot aantal verschillende vakken op hoog academisch niveau. Naast het studieprogramma worden ook culturele, sportieve en andere sociale activiteiten georganiseerd.

Bron: AD.nl

Nieuwsbrief

Zoek: