Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Online zoeken naar stageplek

Nieuws geplaatst door Gijs Bodenstaff, 7 Januari 2002 00:40, vertoningen: 1220

Het zoeken van een stageplaats was voor studenten tot voor kort een tijdrovende en moeilijke klus. Stagebureaus op hogescholen of universiteiten hebben vaak maar een beperkt aanbod, dus werd het tijd om daar, wat aan te doen, zeggen de oprichters van Stageplaza.

www.stageplaza.nl is een website waarop met een paar muisklikken honderden stages en afstudeerplekken binnen handbereik komen. Bedrijven kunnen erop adverteren en studenten vinden er allerlei informatie. Inmiddels bevat Stageplaza ook stages en afstudeeropdrachten in het buitenland. Het stageaanbod is ook automatisch in de mailbox te ontvangen. Stageplaza is opgezet door twee studenten in Amsterdam die zelf problemen ondervonden bij het zoeken van een geschikte stageplaats. De stagedatabank wordt dagelijks vernieuwd en uitgebreid om een zo groot mogelijke groep studenten een passende stageplek te kunnen aanbieden. Stageplaza noteert inmiddels gemiddeld zo'n 140.000 'pageviews' per maand.

Bron: Reformatorisch Dagblad

Nieuwsbrief

Zoek: