Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stageplaza.nl versterkt marktleiderspositie door recordaantal vacatures

Nieuws geplaatst door Bregje Rooijendijk, 24 Juli 2008 01:40, vertoningen: 829

Vandaag is het dan zover. Stageplaza.nl, de grootste stagebank van Nederland, bereikt een nieuwe mijlpaal met een aanbod van 3000 actuele online stagevacatures. Het is de eerste keer ooit dat een Nederlands online stagebemiddelingsbureau een dergelijk aantal vacatures aanbiedt.

"Dat kan beter"

In 1998 richtte een groep van negen studenten van de Haarlem Business School Stageplaza.nl op uit onvrede over de inefficiƫnte manier waarop hogescholen en universiteiten tot dan toe stages regelden. Dat daar vraag naar was, bleek al snel: binnen enkele maanden meldden zich honderden bedrijven en stagiairs.

Groei

Inmiddels is het aantal studenten uitgegroeid naar 83.074. Het aantal bedrijven dat zich heeft ingeschreven staat op 12.802. Sinds vandaag zijn deze bedrijven goed voor het recordaantal vacatures van 3.000. Dit betekent dat er continue 3.000 actuele vacatures online staan. Vorig jaar hielp Stageplaza.nl in totaal ruim 15.000 studenten aan een stage. De prognose voor 2008 is dat dit aantal zal toenemen met 15%.

Dienst en wederdienst

Een belangrijke oorzaak hiervan is de sterk gestegen vraag naar personeel, waaronder stagiairs. Dominic Bakker, salesmanager Stageplaza.nl, noemt echter nog een andere belangrijke reden: "Wij zijn de afgelopen jaren intensief bezig geweest om het serviceniveau uit te bouwen. Dit, samen met de continue zoektocht naar kwalitatief goede stagebedrijven die voldoen aan de eisen vanuit onderwijsinstellingen, heeft zijn vruchten afgeworpen."

Nieuwsbrief

Zoek: