Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Wetenschapswinkel geopend

Nieuws geplaatst door Michelle van Gelder, 12 Februari 2007 00:40, vertoningen: 590

Roosevelt Academy heeft een 'wetenschapswinkel' geopend dat Zeeuwse organisaties die hoogwaardig onderzoek of stagiaires nodig hebben koppelt aan Roosevelt Academy's (RA) studenten.

De wetenschapswinkel gaat onder de naam Roosevelt Academy’s Community and Research Services 'Eleanor'. De winkel is een onderdeel van RA's academische gemeenschap. Eleanor voert kwalitatief hoogstaande en zeer gedegen onderzoeksprojecten uit. Deze projecten voldoen aan de wensen en behoeften van instellingen, bedrijven en organisaties in de provincie Zeeland.

Eleanor bemiddelt in het vinden van korte en lange stages voor RA studenten. Eleanor vertaalt samen met de opdrachtgever de onderzoeksvraag van een bedrijf of instelling in een onderzoeksproject. Dit project wordt toegewezen aan groep studenten in een relevant veld. Vervolgens gaan de studenten er mee aan de slag. De studenten krijgen twee begeleiders toegewezen. En vanuit de opdrachtgever en één vanuit de Roosevelt Academy.

Voor het onderzoek wordt er alleen de materiële kosten berekend, zoals rapportkosten, reiskosten, printkosten. Maar in overleg wordt er vastgesteld in hoeverre de opdrachtgever financieel kan bijdragen.
Naast de bemiddeling voor korte en lange stages profiteren bedrijven en instellingen in Zeeland ook van de kennis en motivatie van studenten voor een zomerstage of een werkervaringsplaats.

Nieuwsbrief

Zoek: