Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Nationaal Stage Onderzoek Bedrijven 2004

Onderzoek geplaatst door Thijs Sins, 11 Augustus 2004 01:40, vertoningen: 2720

In het onderzoek wordt er gevraagd naar de mening van het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van stages en stagiairs. Er komen diverse onderwerpen naar voren, zoals stagebegeleiding, stagevergoedingen en groenpluk.

Dit onderzoek heeft plaatsgevonden via een online enquête. Het onderzoek is niet alleen verspreid onder alle stagebedrijven in de Stageplaza database. Er is ook via partnerwebsites geprobeerd om het onderzoek zo breed mogelijk uit te zetten en een zo gevarieerd mogelijk publiek te bereiken om op deze manier tot een betrouwbaar beeld te komen. De enquête bestaat in totaal uit 27 vragen, waarvan 26 multiple-choice en 1 open vraag. In het onderzoek vindt u een overzicht van de belangrijkste resultaten van het onderzoek.

Inhoud onderzoek

In het onderzoek wordt er gevraagd naar de mening van het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van stages en stagiairs. Er komen diverse onderwerpen naar voren, zoals stagebegeleiding en stagevergoedingen.

Aantal respondenten: 64 bedrijven

Onderzoeksperiode: 5 juli 2004 t/m 11 augustus 2004

Nieuwsbrief

Zoek: