Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Maatschappelijke Stageonderzoek 2007

Persberichten geplaatst door Rogier Kind, 24 April 2007 01:40, vertoningen: 848

Vandaag, maandag 23 april, is het Maatschappelijke Stageonderzoek 2007 van start gegaan. Dit onderzoek, in de vorm van een online vragenlijst, peilt de meningen van middelbare scholieren over de maatschappelijke stage. Het onderzoek is een onafhankelijk en belangeloos initiatief van online stagebemiddelingsbureau Stageplaza.nl.

Hoofddoel van het Maatschappelijke Stageonderzoek 2007

Het doel van dit onderzoek is de meningen van scholieren over de maatschappelijke stage in kaart te brengen. In het regeerakkoord 2007 staat dat middelbare scholieren verplicht worden gesteld om een maatschappelijke stage van 3 maanden te lopen. In de media is er al veel geschreven en besproken over de stage. Maar niet eerder is er gevraagd naar de mening van de scholieren zelf. Kortom, met het onderzoek wil Stageplaza nagaan wat de scholieren nu zelf van de maatschappelijke stage vinden.

Het onderzoek vindt plaats op initiatief van Stageplaza.nl. Stageplaza.nl is het grootste online stagebemiddelingsbureau van Nederland. Het onderzoek vindt voor het eerst plaats. Het Maatschappelijke Stageonderzoek 2007 is bestemd voor alle scholieren die een maatschappelijke stage moeten lopen. Het onderzoek vindt plaats door middel van een online vragenlijst die te vinden is op Stageplaza.nl. Het invullen van de vragenlijst neemt gemiddeld 10 minuten in beslag. Privacy van alle deelnemers is gegarandeerd doordat er op geen enkele manier informatie uit de vragenlijst terug gevoerd zal worden op individuele deelnemers.

De enquĂȘte loopt tot en met 9 mei. Vervolgens volgt er een periode van evalueren, analyseren en het formuleren van het eindrapport. Eind mei zal Stageplaza het rapport publiceren met daarin de bevindingen uit het onderzoek. Daarnaast zullen specifieke onderwerpen onder de aandacht gebracht worden via de media.

Nieuwsbrief

Zoek: