Nu solliciteren

Uitdagende Grafische stage in Utrecht

Functie Galerie Stagiair(e) Grafisch
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Aan de hipste en mooiste Grachtengordel van Nederland is de Utrechtse GrachtenGalerie gevestigd. Elke dag dragen wij de liefde voor kunst over en maken wij een feestje van al onze evenementen en verkopen! Wil jij samen met ons dat feestje vieren?

Voor onze galerie zoeken wij stagiaires die goed om kan gaan met de grafische kant. Het is dus gewenst dat jij een opleiding in de kunsten, een grafische opleiding of Product Design volgt. Basiskennis van Microsoft Excel en Word zijn een must. Adobe ensuite, Illustrator en InDesign zijn ook belangrijk om onder de knie te hebben. Video’s editen is een pré.

Zit je vol ideeën op het gebied van product design? Dan zoeken wij jou! Je wilt graag meedenken aan het uitbreiden van de kunstbeleving rondom onze galerie. Denk hierbij aan het ontwerpen van originele verpakkingen voor onze kunstwerken of een leuk aandenken bij een kunstwerk. Ook bieden wij de kans om zelf producten te ontwikkelen. Je hebt kennis van productietechnieken en materialen en je bent in staat om ideeën en concepten visueel te maken.

Wie zoeken wij?:

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Reacties of vragen kunnen gestuurd worden naar stage.dit bedrijf@gmail.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.