Marketing / communicatie stage bij Virtual Reality Agency

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
    Nett op je bank!
Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een marketing stage bij een jong, bedrijf dat werkt aan toffe VR & AR concepten voor Adidas, Coca-Cola en de Politie? Wij hebben voor iedereen een passende invulling van jouw marketingstage!

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is.

Wat wij doen

Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.

Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan part-timers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Werkzaamheden

Wat wil je leren? Bij ons kun je aan de slag met blogs, video, social media of online marketing. Naast de dagelijkse werkzaamheden kiezen we samen wat het best bij je past.

Als marketeer heb je bijvoorbeel bij het creëren van content en communicatie. Denk aan het schrijven van blogs, nieuwsartikelen of case-studies over 1 van onze klanten. Whitepapers, nieuwsbrieven of interviews met klanten.

Gebruik tekst, beeld geluid en VR om de boodschap te brengen. Volledige controle over je onderzoek, plan uitvoer en resultaat.

Je leert onderzoeken, produceren, communiceren en analyseren. Aan de slag met Adobe, Mailchimp, WordPress en social. Veel te leren over een hele leuke branche!

Gewenste profiel

Een gemotiveerde, zelfstandige stagiair die verantwoordelijkheid aan kan. Fouten maken mag, je bent hier om leren. Iemand die initiatief toont, eenvoudig contact legt met collega’s en een mee wil groeien in ons bedrijf.

Wat bieden wij

  • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
  • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een stagevergoeding van 300 euro.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Media & informatie
  • Klein (10-49)
  • Utrecht, Nederland