Nu solliciteren

Innovatieve en leerzame HBO/WO stage Webdevelopment bij dit bedrijf in Wijchen (bij Nijmegen)

Functie Stagiair(e) Webdeveloper
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Wijchen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn we altijd op zoek naar ambitieuze stagiair(e)s die zich willen ontwikkelen om vervolgens een bijdrage te leveren aan ons snelgroeiende bedrijf en mee willen bouwen aan onze WordPress plugins en een aantal webapplicaties die we voor de toekomst gepland hebben.

Ben jij een student met affiniteit voor webdevelopment? En ben jij van jongs af aan al bezig met programmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Daarnaast bieden we nog vele andere voordelen, zoals lekkere lunches, veel LEGO, een jaarlijkse LEGO bouwdag en misschien wel het allerbelangrijkste: een innovatieve leeromgeving.

Yoast

Yoast is een snelgroeiend bedrijf vol internet enthousiastelingen. We zijn een startup met een goede internationale reputatie op het gebied van SEO en website-optimalisatie.
Meerdere keren per week publiceren we gratis blogs over SEO en web development op onze blogs. We organiseren MeetUps en spreken op conferenties. Bij Yoast zijn we erg community-minded en hebben we Open Source hoog in het vaandel staan. We ontwikkelen gratis en betaalde plugins voor WordPress en Drupal en zijn altijd op zoek naar nieuwe terreinen om ons op te ontwikkelen.

Ons bedrijf is constant in ontwikkeling, en we creëren veel nieuwe producten. Naast software verkopen we eBooks, online (SEO-)cursussen en SEO-consulten. We richten ons op de wereldwijde markt, met een focus op de VS. De ontwikkeling van deze producten gebeurt voor het overgrote deel intern, en is een echte team-effort. Ons team bestaat uit schrijvers, marketeers, developers en onderzoekers. Samen bouwen we aan nieuwe, innovatieve SEO-producten!

Als je bij ons stage wil lopen, stuur dan je CV en motivatie via het onderstaande formulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar jobs [at] yoast.com.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022