Nu solliciteren

Een uitdagende HBO/Universitaire stage bij Randstad in Den Haag of Rotterdam

Functie Sales en Recruitment Consultant Randstad in Den Haag of Rotterdam
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rijswijk (ZH)
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 1
Salaris opmerking 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij werkervaring opdoen bij de nummer 1 in HR-dienstverlening? Én ben jij op zoek naar een stage met veel verantwoordelijkheid? Dit is je kans!
Voor de periode vanaf januari/februari 2022 zijn wij op zoek naar stagiaires die niet bang zijn om mee te draaien in een jong team en waar jouw kritisch denkvermogen goed van pas komt.

In het kort

Bij dit bedrijf ga je aan de slag op het gebied van recruitment en commercie. Je start de dag met een kop koffie en het openen van je laptop. Vanaf dan ben je de hele dag druk bezig met vinden van de beste kandidaat voor de klant. Je wordt betrokken in het hele proces, van het binnenkomen van een vacature tot het schrijven van een goed vacaturetekst. Je gaat aan de slag bij dit bedrijf, wat inhoudt dat je zult werven en selecteren voor zorgorganisaties in de regio west. Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor de administratieve verwerking en contact hebben met de klant.

Binnen deze stage kun je echt de theorie in de praktijk gaan brengen. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, geef vooral aan waar jij meer over wilt leren of weten. Binnen het team kun je veel leren bij onze jobcoach, planners of de intercedent over klantcontact, beloning, ziekteverzuim, ontwikkelingsmogelijkheden en nog veel meer.

Wat kun je na je stage

Na je stage ben je helemaal ondergedompeld in het vak van recruitment en commercie. Jij weet de geschikte kandidaat te selecteren tussen alle sollicitanten die je binnen krijgt. Doordat je met een ervaren team werkt weet je slim gebruik te maken van alle tips en tricks die je om je heen hoort. Daarnaast weet je hoe je omgaat met verschillende jobboards en social media om de juiste kandidaat te vinden. Last but not least ben je ster in het interviewen van mensen en kun je door het stellen van de juiste vragen iemand echt beter leren kennen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, bel of mail dan even naar:

Alexandra den Haan email 0657380134

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.