Nu solliciteren

Stage Content & Marketing (SEO) in Vlaardingen

Functie Stage Content & Marketing Franse website (SEO)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Vlaardingen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een scherp oog voor detail en kwaliteit en is je Frans uitstekend? Wil je daarnaast graag meelopen in een snel groeiend en ambitieus internationaal bruidsmode- en bruidsstylingsbedrijf in de online wereld? Dan ben jij de stagiair Content & Marketing (SEO) die bij ons past!

Als voltijds stagiair content & communicatie werk je als volwaardig collega mee in het kleine team. Je bent een echte doorzetter met een scherp oog voor detail. Je zorgt ervoor dat de site er optimaal bij staat wat betreft productfoto's, (SEO) omschrijvingen en andere content.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat je van ons mag verwachten?

dit bedrijf is een jong en sterk groeiend bedrijf met grote ambities. Wij streven naar continue verbetering van de webshop. Bij dit bedrijf maak je kennis met een snelgroeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een gemotiveerd team waarbij je wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen onder persoonlijke begeleiding. Na de stage weet je hoe SEO werkt en kan je dat ook toepassen. Wij bieden een passende stagevergoeding en geven je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.