Nu solliciteren

Uitdagende ICT-stage bij dit bedrijf in Zoetermeer!

Functie ICT
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zoetermeer
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 550
Salaris opmerking MBO:    € 300,- per maand HBO:     € 450,- per maand WO:       € 550,- per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe studenten om onze projecten en opdrachten tot een mooi einde te brengen! Wij vinden het belangrijk om jou de optimale plek en begeleiding te bieden en persoonlijke ontwikkeling staat naast de inhoudelijke opdracht dan ook voorop!

Momenteel zijn wij op zoek naar een ICT-stagiair!

De openstaande stageplaatsen kun je terugvinden op https://www.dit bedrijf.nl/vacatures. Wij raden je aan om via onze vacaturepagina te solliciteren. Staat er geen geschikte stageplaats voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@dit bedrijf.nl zodat wij intern kunnen kijken of er een stageplaats gecreërd kan worden. Neem ook eens een kijkje op ons instagram account: https://www.instagram.com/dit bedrijf/

Werkzaamheden

Je vindt het interessant om werkervaring op te doen bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is en je veel kunt leren! Je maakt deel uit van de afdeling ICT, waarbij jij samen met de manager ICT verschillende werkzaamheden gaat uitvoeren. Aangezien de afdeling klein is, kom je in aanraken met de vele verschillende aspecten op ICT vakgebied. Hierbij valt te denken aan het uittekenen en uitschrijven van ons IT-landschap, het aansluiten van nieuwe switchapparatuur en herordenen van de switchkasten, het aansluiten van nieuwe dockingstations op verschillende werkplekken. Maar ook op het gebied van gebruikersondersteuning is er genoeg te doen.

Daarnaast gaan wij graag samen met jou aan de slag om de mogelijkheden van SharePoint als document management systeem uit te zoeken en een plan te schrijven om het gebruik hiervan binnen de organisatie fundamenteel te positioneren. Het uiteindelijke doel van je stage is om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat er allemaal gebeurt op de afdeling ICT, en waar jouw interesses liggen en wat je kwaliteiten zijn.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij ons team versterken?

Ga naar onze website https://www.dit bedrijf.nl/vacatures voor ons actuele overzicht. Je kunt via de openstaande vacature volgens ons formulier je CV en motivatiebrief insturen, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken.

We kijken uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.