Nu solliciteren

Stagiair Advertising bij Pro Contact in Amsterdam!

Functie Marketing / Advertising
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Onze stagevergoeding is marktconform.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stagiair Advertising

Stage lopen bij Pro Contact in de richting Advertising betekent zeker geen koffie halen en kopietjes maken. Nee, als Stagiair Advertising draai je op volle toeren mee en help je vanaf dag 1 met het live zetten van campagnes! Daarnaast denk je mee over het verbeteren van de campagneresultaten: je adviseert copywriters en designers bijvoorbeeld welke content werkt. Waarschijnlijk heb je tijdens je hbo-opleiding in de richting Commerciële Economie, Communicatie of vergelijkbaar al veel ideeën opgedaan. Nu heb je de kans om al deze skills in de praktijk te brengen als Stagiair Advertising. Samen met ons alle platformen eens lekker op hun kop zetten?

Wat breng jij mee als Stagiair Advertising bij Pro Contact?

Wat krijg je van ons?

STAGIAIR SALES

Altijd op zoek naar goede deals, je zit in de afrondende fase van je studie en bent commercieel ingesteld? Dan is deze vacature als Stagiair Sales precies de springplank die jij zoekt!

Na het voorwerk van onze content marketeers, strategen en designers, ben jij het sluitstuk van onze salescampagnes. Jij zorgt namelijk dat onze campagnes succesvol zijn. Jij hebt als Stagiair Sales je succes in eigen hand. Je kan namelijk met onze senior accountmanagers naar afspraken, bent aan het social sellen via LinkedIn en natuurlijk maak je keiharde sales afspraken.

Wij vinden het belangrijk dat jij veel leert op je stage, we verwáchten zelfs dat je met eigen initiatief komt. Daarom geven we ook veelvuldige salestrainingen, waardoor jij nog beter in het vak wordt. Het werk moet af. Dat is het allerbelangrijkste. Maar aan het eind van de dag en in pauzes rusten we lekker uit en spelen we een potje pool, Nintendo, darts of pingpong. And last but not least: Albert Heijn komt bij ons langs om een goede lunch te brengen. Goed presteren kan immers niet op een lege maag.

STAGIAIR RECRUITMENT Het maakt jou niet uit of het 8:00 uur ’s ochtends is of 17:00 uur ’s middags, want jij wil koste wat kost de juiste kandidaat vinden voor de job. Als Stagiair Recruitment leer jij de kneepjes van het vak en groei je, als het goed is, uit tot een volwaardige Recruiter die de beste kandidaten er altijd gelijk uitpikt! En omdat Pro Contact een groeiende organisatie is, ben je betrokken bij het recruitmentproces van A tot Z.

Als Stagiair Recruitment help jij ons team om de leads na te bellen en de geschikte kandidaten door te zetten naar onze klanten. Maar we leren je bijvoorbeeld ook hoe je middelen als social search inzet.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.