Nu solliciteren

Online Marketing/Communicatie/HRM/Sales Stage gezocht?

Functie Communicatie/Sales/HR/Development/Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leuke stagiairs om het team te versterken. Ben jij enthousiast, gedreven, hou je van een uitdaging en je wilt echt wat bereiken tijdens je stage, dan hebben wij de ultieme stageplek voor jou!

dit bedrijf zoekt stagiairs voor de afdelingen

dit bedrijf is een bedrijf in de huiswerk- en studiebegeleiding die zich heeft gespecialiseerd in bijlessen aan huis. dit bedrijf doet dit nu al ruim 11 jaar met duizenden verschillende coaches door heel Nederland.

Bij ons ga je NIET planten water geven, papier versnipperen en koffie halen, maar bij ons GA je juist aan jezelf werken door echt mee te werken in het bedrijf, werken in teams en zelfstandig opdrachten uitwerken.

dit bedrijf helpt stagiairs verder te komen, en dit resulteert dat de afgelopen jaar onze afstudeerders met minstens een 7.5 allemaal in 1x zijn geslaagd, meewerkstagiairs minstens een 8.0 scoren voor hun stageverslag en dat je gerespecteerd wordt binnen de organisatie.

Dus, waar wacht je nog op?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken voor dit bedrijf? Solliciteer dan direct! Stuur een mail met je sollicitatiebrief en CV naar timothy@dit bedrijf.nl

Tot snel op ons kantoor!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren