Nu solliciteren

ALLROUND STAGE BIJ NOPOINT / dit bedrijf Fotostudio's

Functie Fotografie assistent & Beeldbewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Vught
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Door de snelle groei van opdrachten zijn we op zoek naar een stagiaire die ons kan ondersteunen in alles wat er komt kijken bij het runnen van een fotostudio. Tijdens je stage krijg je veel verantwoordelijkheid en wordt het zeer op prijs gesteld als je initiatief toont. De focus ligt op assisteren en beeldbewerking, maar er is ook ruimte voor creatief werk en productie. Het wordt gewaardeerd als je met nieuwe ideeën, plannen of inbreng komt en je bent een volwaardig onderdeel van ons jonge creatieve team. Als allround stagiair vorm je een belangrijke bouwsteen in onze groei, dus het is vooral belangrijk dat je qua stijl en ambitie bij ons past.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het assisteren bij de productie van foto- en videoshoots - Beeldbewerking - Het meedenken met nieuwe strategieën en creatieve ideeen - Het beheren van onze Social media kanalen - Het creëren van moodboards en concepten

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Mail dan direct je CV en een creatieve motivatie naar email. Vermeld daarbij ook wat je zelf graag zou willen leren/ontwikkelen en wat je denkt te kunnen bijdragen aan het team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.