Nu solliciteren

In-store experience designen voor de grotere merken?

Functie Design voor in-store communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Mijdrecht
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 289
Salaris opmerking De stagiair ontvangt over de genoemde periode een vergoeding van € 289,00 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Mits de stagiair aan bepaalde criteria voldoet en niet de beschikking heeft over een geschikte OV jaarkaart voor studenten, komt zij/hij in aanmerking voor een reiskostenvergoeding (zie bijlage Reiskostenvergoeding).
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Alrec ontwerpt, ontwikkelt en produceert producten en diensten op het gebied van In-store Communicatie. Samen met ontwerpstudio’s in Engeland, Frankrijk en Polen werken we voor de grotere merkfabrikanten zoals Google, Huawei, Philips, Sony, Samsonite, Harman Kardon en vele anderen.

Op de veelzijdige en dynamische ontwerpstudio in Nederland bieden we een plaats aan voor een stagiaire. Hier bedenken en we displays, shop in shop, brand-stores, multimedia oplossingen, customer journeys, user experiences, content oplossingen en interactieve units om het merk of product tot uiting te laten komen.

English speaking interns also very welcome, as we are an international company and we do almost all our work in english :)

Voor meer informatie/ for more information please contact telefoon or mobile 0629391130

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Of je nu product designer bent, user experience designer, communicatie en multimedia designer, interactive performance designer, de veelzijdigheid van onze werkzaamheden geeft ruimte voor een verscheidenheid aan disciplines.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.