Nu solliciteren

Meewerkstagiair(e) Sales/Marketing bij dit bedrijf

Functie Stagiair bij sales- of marketingteam
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amstelveen
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over dit bedrijf

dit bedrijf is dé aanbieder van e-learning in de zorgsector, voor zowel studenten als zorgprofessionals van elk niveau, denk aan studenten hbo-v, verzorgenden, verpleegkundigen en medisch specialisten.

Naast e-learning bieden wij ook nog eens ‘blended learning’ cursussen aan voor verschillende doelgroepen. Dat is waar we jouw expertise nodig hebben. De zorg is een sector die altijd aan het ontwikkelen is en dat merken we ook in ons bedrijf. dit bedrijf bestaat uit jonge flexibele professionals en wellicht word jij wel een nieuwe toevoeging aan ons team?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die zin heeft om de handen uit te mouwen te steken en niet bang is voor contact met de klant.

Meewerk stagiair(e) Sales/Marketing

Wat ga je doen?

Je gaat werken aan taken en projecten binnen ons sales- of marketingteam, waaronder het optimaliseren van bedrijfsprocessen van dit bedrijf en het ondersteunen van onze salesmedewerkers. Je draagt veel verantwoordelijkheid, waarmee je een directe bijdrage kan leveren aan de organisatie. Je werkt samen met verschillende collega’s van onze locaties in Nederland, Bulgarije en de Filipijnen.

Naast het meewerken zal je waarschijnlijk een opdracht moeten doen voor school, hierover gaan we graag in overleg. We zijn thuis in verschillende projectmanagement- en optimalisatiemethodes, dus bij vergelijkbare opdrachten is genoeg kennis in huis.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Leuk! We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet op sollicitatie@dit bedrijf.com, t.a.v. Jesper Tuinman.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.