Nu solliciteren

Stagiair(e) Sales en Werving - SUMMAVIEW in Amersfoort

Functie Stagiair(e) Sales en Werving - SUMMAVIEW in Amersfoort
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

SUMMAVIEW is een groep van innovatieve Business Intelligence-bedrijven. In 2011 opgericht en met nu ruim 20 medewerkers sterk, is deze scale-up actief op de consultancymarkt en in de ontwikkeling van innovatieve concepten. SUMMAVIEW levert diensten en producten aan grootzakelijke en internationale klanten zodat zij optimale beslissingen kunnen nemen op basis van data. SUMMAVIEW kenmerkt zich door haar streven naar dienstverlening die naadloos aansluit op de wensen van de klant met bewezen industrie standaarden, volledig gedocumenteerd en eenvoudig in gebruik.

Wat is Business Intelligence (BI) eigenlijk? Het kan omschreven worden als het proces van gegevens omzetten in informatie, dat vervolgens zou moeten leiden tot kennis en aanzetten tot adequate actie. BI heeft als doel organisaties slimmer te kunnen laten werken aan de hand van data.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Spreekt bovenstaande je aan? Neem dan snel contact op om kennis te komen maken! Stuur je motivatie-mail naar email en vermeldt wat jou tot de juiste kandidaat maakt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren