Nu solliciteren

Commerciële meewerkstage - Sales, Toerisme & Hospitality

Functie Sales & marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Schijndel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 600
Salaris opmerking Afhankelijk van type stage en duur €300,- per maand met prestatie gerelateerde bonusregeling.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als aanbieder van avontuurlijke rondreizen en Glamping vakanties zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) die het leuk vindt om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

We hebben leuke campings in Nederland en België in ons aanbod waar mensen vakantie kunnen vieren in één van onze sfeervolle Tipi tenten.

Na een druk en succesvol seizoen zijn wij op zoek naar een stagiaire die ons kan ondersteunen bij het optimaliseren van processen en mee kan helpen bij de groei van het bedrijf en ons aanbod.

Naast dat je in een klein team komt te werken, werken we allemaal nauw samen met het zelfde doel: zorgen dat het volgende seizoen een nog groter succes wordt. Hierbij moet er genoeg gebeuren m.b.t. het uitbreiden van ons campingaanbod, content optimaliseren en (logistieke) processen. Ook nodigen we je uit om mee te denken bij het finetunen van het concept, waarbij we uitkijken naar je input over de gastbeleving.

Verder ga je, naast dat je ons gaat helpen en meedenken binnen ons concept, ook een belangrijke rol vertolken op het commercieel en marketing aspect. Hoe vergroten wij ons campingaanbod en onze verkoopkanalen voor volgend seizoen. Hierbij kijken we naar afgelopen seizoen en stellen we doelstellingen voor komend seizoen.

We zoeken een sociaal vaardige, gemotiveerde stagiair(e) die van aanpakken weet en oplossingsgericht kan denken. Nauwkeurig werken en commerciële aanleg/ervaring is een pré.

Je krijgt bij ons de kans om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen en krijgt veel verantwoordelijkheid. Ook bieden we stagiaires regelmatig de mogelijkheid om bij ons te blijven werken.

De meewerkstage vindt plaats in ons kantoor in Schijndel.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden om samen met ons te bouwen aan een groter aanbod en nog meer blije campings en gasten?

Dan horen we graag van je!

Werkzaamheden

  1. Samenwerking opzetten met nieuwe campings
  2. Verkoopkanalen inrichten met de juiste content
  3. Nieuwe campings via onze website en externe verkoopkanalen boekbaar maken
  4. Het opzetten en ontwikkelen van marketing en communicatie activiteiten rondom nieuwe campings.
  5. Relaties (verder) uitbouwen met klanten, campings en partners

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een plek waar je jezelf kunt zijn en verder kunt ontwikkelen. Bonus regeling en gratis gebruik maken van onze glampings en rondreizen bij goede resultaten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.