Nu solliciteren

Uitdagende marketing stage bij DatHuis

Functie Marketing medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een aanstormend marketing talent met grote ambities? Wil je werken voor een van de spannendste start-ups van Nederland? Kom dan stage lopen bij DatHuis.

In 2020 hebben wij een nieuw platform gelanceerd. Een marketing automation platform voor de makelaarskantoren in Nederland. Met dit platform kunnen makelaars breder in de klantreis aanwezig zijn.

Nou denk jij, dat heeft niks met mijn studie te maken. Niets is minder waar! Wij hebben jouw hulp nodig met het bereiken van onze doelgroep en het bouwen van een online community. Gedurende jouw stageperiode draag je bij aan het uitvoeren van het marketingplan.

Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar je jouw kennis kan gebruiken op het gebied van marketing en communicatie. De stage levert een belangrijke bijdrage aan jouw verdere ontwikkeling en biedt ruimte om zelfstandig te werken binnen een snelgroeiende startup. Je komt te werken in een informele werksfeer, waar open communicatie en korte lijnen belangrijk zijn. Je dagelijkse werkzaamheden zijn gevarieerd. Je mag stukken schrijven, posten op onze social mediakanalen en je levert een bijdrage aan marketingcampagnes in verschillende fases – van concept tot product. Kortom, deze stage biedt de ultieme uitdaging voor een marketingtalent.

Heb jij interesse in de makelaardij, ben je benieuwd wat ons automation platform allemaal te bieden heeft en vind je het leuk om hier aan bij te dragen? Solliciteer dan nu!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.