Nu solliciteren

Online Marketing, Communicatie & Sales Stage bij Homeshaves in Utrecht

Functie Online marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De hoogte van je stagevergoeding hangt af van je opleiding en de hoeveelheid dagen je bij ons stage komt lopen.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij eager en op zoek naar een uitdagende stageplaats? Wij zijn op zoek naar een allround e-Commerce stagiair(e) die samen met ons enthousiaste team dit bedrijf wil ondersteunen naar de volgende fase. Hier heerst een start-up cultuur en wij zorgen er samen voor dat je relevante ervaring opdoet en onderdeel wordt van een snel groeiende en internationale start-up.

Je krijgt een ruime stagevergoeding en doorgroei is mogelijk!

Waar kom je terecht?

dit bedrijf is een online platform waar mensen dagelijks de leukste deals kunnen vinden voor in huis & tuin. Inmiddels is er een bestand opgebouwd van internationale partners en duizenden klanten!

Bij dit bedrijf kom je terecht in een dynamische omgeving waar hard werken wordt gecombineerd met een hoop lol. Je krijgt inzicht in onze online marketing strategieën en mag zelf social media campagnes opzetten.

We zitten in een gebouw van de Stadstuin waar nog tientallen andere leuke bedrijven in gevestigd zijn. Tussen het werken door zijn we regelmatig te vinden op de 6e verdieping waar we een balletje slaan op de tafeltennistafel en vrijdagmiddag lekker borrelen op het dakterras, als dat zo weer mag natuurlijk:)

Wat ga je doen?

Wie zoeken wij?

We zijn per direct opzoek naar onze nieuwe topper! Wil je na deze stage blijven? Dat is mogelijk! Dus heb jij zin om samen met ons te werken en successen te vieren? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.