Nu solliciteren

Marketing communicatie / Commerciële stagiair gezocht bij De Nationale Franchise Gids in Apeldoorn!

Functie Marketing communicatie | Commerciële stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Apeldoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je ontvangt een marktconforme vergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De Nationale Franchise Gids is landelijk actief op het gebied van werving van franchise ondernemers voor en is Erkend Leerbedrijf. Binnen dit kader is er een platform ontwikkeld die dagelijks wordt bijgewerkt.

Wij werken in opdracht van meer dan 100 nationale en internationale franchise organisaties.

Van een stagiair verwachten wij dat er deels meegewerkt wordt binnen het team, en er deels gewerkt wordt aan je eigen onderzoek. Je wordt als stagiair gezien als volwaardig medewerker binnen het team en krijgt je eigen portfolio van werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Interesse? Neem contact op via email.

Wat biedt het leerbedrijf de student?

Wij bieden een stageplaats waar je behandelt wordt als volwaardig medewerker. Je krijgt je eigen set van verantwoordelijkheden en deadlines en mag ook op grote lijnen meedenken met de bedrijfsvoering. Ideeën en initiatieven zijn meest welkom en je krijgt alle ruimte om eigen marketingcampagnes en ideeën uit te werken.

Van jou verwachten wij dat je strategisch kijkt naar de markt en onze doelgroep en daar concrete plannen voor maakt. Je werkt mee bij de dagelijkse werkzaamheden binnen het bedrijf maar hebt ook voldoende ruimte voor je eigen project.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb je aanleg voor marketing en wil je snel groeien binnen een klein bedrijf? Neem contact op met dit bedrijf via email en maak bij ons kennis met alle facetten van franchise en marketing.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.