Nu solliciteren

Stagiaire HR afdeling Detailresult gezocht (HR hoofdkantoor Dirk & Dekamarkt)

Functie HR medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Sassenheim
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je krijgt bij ons altijd een stagevergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij weten hoe het er aan toe gaat op een centrale HR afdeling in een bedrijf met 22.000 medewerkers?

Ben je administratief sterk en zeer zorgvuldig en nauwkeurig? Dan kunnen wij de HR administratie rondom in, door en uitstroom van onze medewerkers met een gerust hart aan jou overlaten!

Als stagiaire op de HR afdeling kan je deelnemen aan:

De afdeling bestaat uit 25 collega’s verdeeld in teams met elk een eigen verantwoordelijkheid en specialisme. Met zijn allen zijn wij verantwoordelijk voor de ondersteuning van alle HR processen van ruim 22.000 medewerkers voor het hoofdkantoor, logistieke centra, slagerij, bakkerijen en winkels van onze bedrijven. En hierbij hebben wij jouw hulp hard nodig!

In de teams kan je je uitleven in een brede rol, want samen ondersteunen jullie het gehele traject op administratief gebied, van begin tot eind. Durf jij deze verantwoordelijkheid aan?

In een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het:

Wat heb je nodig voor de functie Stagiaire HR Detailresult?

Wat krijg je terug naast natuurlijk een stagevergoeding? Als stagiaire maak je deel uit van het HR Shared Service Center team in Sassenheim. Werken op deze afdeling betekent samenwerken in een sterk team en gegarandeerd persoonlijke groei in de breedte, in de diepte of allebei. Iedere dag zoeken we naar verbeteringen die we niet morgen, maar vandaag nog kunnen implementeren. En dat levert steeds weer leuke, complexe en leerzame activiteiten op!

Gewenste profiel

Wil jij werkervaring opdoen binnen een grote retailorganisatie waar je met HR specialisten mag samenwerken en leren, dan is dit de werkomgeving voor jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.