Nu solliciteren

Stage Recruitment en Employer Branding bij marktleider in de optiek!

Functie Stagiair Recruitment
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Soesterberg
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking Stagevergoeding: €450,- (bij een 38-urige stageweek)
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Binnen het Recruitmentteam hebben wij een mooie stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste student! Tijdens deze meewerkstage leer je de ins and outs van het Recruitment vak kennen in de dynamische wereld van de retail. Beter kun je jouw carrière niet starten!

Werkzaamheden

Het betreft een meewerkstage binnen het Recruitmentteam, waar je, als 2e of 3e jaars student, met jouw frisse blik mee mag werken aan de dagelijkse werkzaamheden die er liggen en waar je jouw theoretische kennis in de praktijk mag brengen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Kortom een veelzijdige stageplek waarin je jouw, administratieve, communicatieve en creatieve skills goed van pas komen, klinkt goed toch?!

De werkzaamheden die je mag verrichten zullen, gezien de aard van de werkzaamheden, gedurende de huidige Covid-19 tijd veelal vanuit huis worden uitgevoerd. Uiteraard word je hierbij wel goed begeleid en is er veelvuldig contact via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Ook op afstand zorgen we ervoor dat jij goede ervaring opdoet!

Als jij ons hierin kunt ondersteunen, dan bieden wij jou graag een kijkje achter de schermen bij de marktleider in de Benelux op het gebied van de optiek in een fijne werkomgeving met nog fijnere collega's! Mocht er vanuit je opleiding een opdracht gewenst zijn, dan komen we hier, in overleg met jou en de opleiding ook vast uit.

Gewenste profiel

Voor deze meewerkstage zoeken we een enthousiaste student met een can-do mentaliteit die communicatief en administratief sterk is. Je volgt een hbo opleiding gerelateerd aan Human Resource Management, Commerciele Economie, Business Administratio of Hospitality Management. Je bent 2e of 3e jaars en voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar gedurende 4 tot 6 maanden. Meer dagen is uiteraard ook bespreekbaar. Laat jij graag in de praktijk zien welke kennis je tot nu toe in theorie hebt opgedaan en zie je het niet als een probleem om deels vanuit huis te werken? Wij hebben per september een mooie plek voor jou beschikbaar!

Wat bieden wij

Zie jij jezelf al stage lopen bij dit bedrijf? Geweldig - Wij leren je graag beter kennen en ontvangen graag je CV en motivatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren