Nu solliciteren

HBO marketing meewerkstage in Amsterdam

Functie Stagiair Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een van de leukste bedrijven die van kwaliteit verbetering hun vak hebben gemaakt is BSI! BSI is de organisatie voor normen en standaarden die bedrijven over de hele wereld verder helpen in hun succes. Een voorbeeld van een norm is ISO 9001, de wereldwijde norm voor kwaliteitsmanagement. Door audits uit te voeren bij organisaties, stellen onze auditoren vast of deze bedrijven voldoen aan de vereiste wet- en regelgeving, de norm en door de organisaties zelf vastgestelde kwaliteitseisen.

We zijn ambitieus en we groeien! Om dit mogelijk te blijven maken zoeken we een gedreven marketing stagiair(e) om het marketingteam te ondersteunen. De marketingactiviteiten zijn zeer divers en richten zich op al onze business streams en op het uitbreiden en onderhouden van de database.

Je zult als stagiair(e) in een jong en ambitieus team komen te werken en wordt snel verantwoordelijk voor je eigen projecten. Je communiceert met alle afdelingen binnen BSI en bent betrokken bij meerdere processen.

Het betreft een meewerkstage van 5 tot 6 maanden, bij voorkeur 5 dagen per week. Wij hebben de stageplek zo ingericht dat je goed wordt begeleid en veel ervaring op kunt doen binnen een groeiende internationale omgeving. Een introductie training op ISO normen is onderdeel van de inwerkperiode.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.