Nu solliciteren

Uitdagende Marketing & Communicatie stage bij creatieve webshop in Rotterdam!

Functie Marketing medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een toffe en leerzame marketing stage gericht op het creëren van content? En ben jij student aan het MBO of HBO in de richting marketing/communicatie? Dan ben je bij onze webshop dit bedrijf aan het goede adres!

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een webshop die gespecialiseerd is in het verkopen van hang- en sluitwerk (denk hierbij aan cilinders, deurbeslag, raamsloten, noem het maar op). We zijn een jong en dynamisch team en zetten ons elke dag opnieuw keihard in om een groot succes van onze webshop te maken!

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand die goed in het team past, enthousiast is en graag meer wil leren over wat er komt kijken bij een webshop.

Wat ga je doen?

Jij gaat fulltime aan de slag met content. Dat wil zeggen: het maken van video's en het bewerken hiervan, het toevoegen van nieuwe producten aan de website en plaatsingen op social media (en de planning hiervan).

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijkt het jou leuk om voor onze webshop aan de slag te gaan? Laat het ons weten door te solliciteren! Vergeet je niet naast je CV een motivatiebrief toe te sturen?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.